Woonruimten

In woningen en kantoorruimten kunnen vele vloersystemen worden toegepast. Een gietvloer in uw huis is dé trend van dit moment, betonlook vloeren zijn populair. Maar ook marmer- en siergrindvloeren zijn vloeren die veelvuldig worden toegepast in woonruimten, slaapkamers, winkels en kantoorgebouwen. De genoemde vloersystemen zijn stijlvol, slijtvast, naadloos en gebruikersvriendelijk. Hierdoor zijn ze makkelijk schoon te houden en hygiënisch.

Gietvloeren
Een gietvloer in uw huis is dé trend van dit moment!
Een vloer is de belangrijke functionele basis van elke ruimte, maar functionaliteit gaat zeker niet alleen over praktische aspecten. Een vloer bepaalt ook de sfeer en het gevoel van de ruimte waarin je woon, werkt en leeft. Dat is exact wat Floor is Art met de Arturo gietvloer aan de ruimte toevoegt.  Polyurethaan (PU) gietvloeren zijn bij uitstek geschikt voor woningen en kantoren. Deze vloersystemen zijn naadloos, zeer onderhoudsvriendelijk, hebben een lange levensduur en gaan prima samen in combinatie met vloerverwarming. De strakke uitstraling maakt uw vloer compleet. kijk ook eens op www.arturoflooring.nl
Meer over gietvloeren

Cementgebonden gietvloeren
Een variant op de PU gietvloeren is de cementgebonden of minerale gietvloer. 
Cementgebonden gietvloeren worden door de fabrikant steeds verder ontwikkeld, wij werken met de gietmortels van Quartzline. Door toepassing va de cementgebonden mortels van Quartzline wordt een strakke betonachtige gietvloer verkregen.
Deze zo geheten minerale gietvloeren zijn in vele kleuren verkrijgbaar, zijn slijtvast en geven een robuust en stoer uiterlijk aan uw woning.
    

Siergrindvloeren
Siergrindvloeren hebben een totaal eigen karakter en bestaan uit een naturel of gekleurde grindkorrel die wordt gemengd met een epoxy hars/harder.
De vloeren zijn zeer slijt- en krasvast, u kunt kiezen voor een open structuur, maar de vloer kan ook worden voorzien van een dichtzetmassa of toplak zodat vuil minder snel kan intrekken.
De marmertapijt-vloer is prima geschikt in combinatie met vloerverwarming toe te passen.
Meer over siergrindvloeren

Marmergrindvloeren
De marmergrindvloer lijkt in veel opzichten op de siergrindvloer. Maar marmertapijt heeft een eigen karakter, en heeft veel weg van de oude terrazzovloeren. In tegenstelling tot siergrindkorrels worden de marmer of terrazzo korrels niet gekleurd. De korrels zijn puur natuur,  ze worden in groeves van bergen uitgehouwen, getrommeld om de scherpe randjes er van af te krijgen en gezeefd. Door de marmer of terrazzokorrels te mengen met een transparante epoxy hars/harder ontstaat  een naadloze decoratieve vloer met een natuurlijke uitstraling. Ook de marmertapijt-vloer is prima geschikt in combinatie met vloerverwarming.
Meer over marmertapijtvloeren