Wie zijn wij?

Antoine Kemps is Floor is Art gestart in 2013.

Floor is Art is gespecialiseerd in het maken en begeleiden van kunststofvloer-projecten.

U kunt hierbij denken aan het gieten van epoxy of PU ( poly-urethaan) gietvloeren voor in woningen of kantoren, het aanbrengen van siergrind-, marmergrind- of epoxy troffelvloeren, een coatingvloer in uw garage.  Allemaal vloeren die uitstekend kunnen worden toegepast in woningen, kantoorruimten, en/of uw garage. 

Sinds januari 2014 zijn wij dealer van de Profi-reinigingsproducten van de The Natural Way of Cleaning en geven we ook onderhouds- en schoonmaakadvies voor vloeren. Zie hiervoor het kopje "Onderhoud" op deze website.  

Vanaf 1 juli 2016 heb ik een bedrijfspandje aan de Louis Pasteurstraat 4F-F in Alkmaar betrokken en vanaf september 2017 hebben we daar ook een kleine showroom ingericht op de eerste verdieping van ons pand. In deze showroom kunnen we, naast advies, de verschillende vloeren die wij kunnen leveren ook aan u laten zien.

Per 31 maart 2020 is onze vernieuwde website, met een webwinkel in gebruik genomen, zodat u de Profi schoonmaak- en onderhoudsartikelen van The Natural Way Of Cleaning makkelijker kunt bestellen.
Door gezondheid richt ik me nu wat meer op het verkoop van de schoonmaak artikelen, maar ik kan u altijd nog even helpen met het advies voor een vloer.