Wie zijn wij?

Antoine Kemps is Floor is Art gestart in 2013. Floor is Art is gespecialiseerd in het maken en begeleiden van kunststofvloer-projecten.

U kunt hierbij denken aan het gieten van epoxy of PU ( poly-urethaan) gietvloeren voor in woningen of kantoren, het aanbrengen van siergrind-, marmergrind- of epoxy troffelvloeren, een coatinglaag in uw garage, maar ook niet te vergeten de (cementgebonden) betonlookvloeren. Allemaal vloeren die uitstekend kunnen worden toegepast in woningen, kantoorruimten, badkamers, werkplaatsen en/of garages, maar ook toepasbaar op galerijen of balkons.

Sinds januari 2014 zijn wij dealer van de Profi-reinigingsproducten van de The Natural Way of Cleaning en geven we ook onderhouds- en schoonmaakadvies voor vloeren. Zie hiervoor het kopje "Onderhoud" op deze website.  

Vanaf 1 juli 2016 hebben wij onze nieuwe werkplaats aan de Louis Pasteurstraat 4F-F in Alkmaar betrokken en vanaf september 2017 hebben we daar ook een kleine showroom ingericht op de eerste verdieping van ons pand. In deze showroom kunnen we, naast uitgebreid advies, de verschillende vloeren die wij kunnen leveren ook goed aan u laten zien.

Per 31 maart 2020 is onze vernieuwde website, met een webwinkel in gebruik genomen, zodat u de Profi schoonmaak- en onderhoudsartikelen van the natural way of Cleaning makkelijker kunt bestellen.

 

Floor is Art is een flexibel bedrijf en breed inzetbaar. Wij maken vloeren voor de particuliere klanten, maar kunnen ook goed uit de voeten met de grotere vloerprojecten zoals in bijvoorbeeld winkels, tuincentra, horeca, bedrijfs- en kantoorruimten.   

Floor is Art maakt vloeren die stijlvol, maar ook duurzaam, onderhoudsarm, slijtvast, naadloos en goed te reinigen zijn. 

Het milieu en duurzaamheid zijn erg belangrijk, zo bestaan de Arturo PU-gietvloeren bijvoorbeeld voor 85 % uit natuurlijke grondstoffen, ze kunnen zo dun mogelijk worden aangebracht, wat minder materiaal vergt en daarnaast zijn de gietvloeren uitstekend toepasbaar in combinatie met vloerverwarming.

Floor is Art heeft een ruim assortiment gietvloeren en wij kunnen u een enorme keus in kleur en kleurcombinaties aanbieden.   
 
Een goede gietvloer maak je niet zomaar, een gietvloer maken is een kunst!
Goed en persoonlijk advies op maat daar staan wij voor. We nemen de tijd voor u als klant en komen desgewenst bij u thuis om samen met u te bepalen welke vloer in de sfeer bij u thuis past. Een goede voorbereiding is belangrijk, daarnaast begeleiden wij onze applicateurs tijdens de  werkzaamheden van begin tot het einde. Ik werk daarbij samen met de beste vloerenleggers die er zijn in hun vakgebied.

Weet u trouwens dat wij op giet- en coatingvloeren, in woningen ouder dan 2 jaar, het lage 9% btw tarief mogen hanteren ?                                                                                                                                                                                                                                    

Floor is Art is aangesloten bij de NOA, de Nederlandse Ondernemingsbedrijven voor Afbouwbedrijven en geeft op alle vloeren de Noa afbouwgarantie.