Badkamers en sanitaire ruimten

Gietvloeren voor in de badkamer, sfeervol en functioneel gecombineerd. In badkamers en sanitaire ruimten kunt u uw eigen sfeer bepalen door een vloer te kiezen die bij u past. U kunt kiezen voor een robuuste epoxy troffelvloer, een trendy gietvloer of uw eigen creatie maken met een flakesvloer van Floor is Art. De vloeren zijn stijlvol, naadloos, goed schoon te houden. Met het aanbrengen van een sanitaire plint worden de vloeren nog gebruikersvriendelijker en hygiënischer.

Troffelvloeren
Een epoxy troffelvloer is dé manier om uw badkamer te voorzien van een functionele en daarnaast ook robuuste vloer. Een toffelvloer is een naadloos vloersysteem en heeft als grote voordeel dat er, indien nodig, flink afschot mee kan worden gecreërd zonder dat het materiaal wegvloeit. De troffelvloer is ca. 5-6 mm dik en wordt afgewerkt met 2 dichtzetlagen en een slijtvaste PU anti-sliplaag.
Meer over troffelvloeren

Gietvloeren

Een gietvloer in uw huis is dé trend van dit moment! PU gietvloeren zijn naadloos en strak waardoor een functionele, maar bovenal ook sfeervolle ruimte in uw badkamer ontstaat. Polyurethaan (PU) gietvloeren zijn bij uitstek geschikt voor woningen en kantoren, maar kunnen ook prima worden toegepast in uw badkamer. De vloer kan is ca. 2 mm dik. Deze vloersystemen zijn naadloos, zeer onderhoudsvriendelijk, hebben een lange levensduur en gaan prima samen in combinatie met vloerverwarming. De strakke uitstraling maakt uw vloer compleet.
Meer over gietvloeren

Flakes vloeren

Flakesvloeren zijn decoratief, slijtvast, vloeistofdicht en onderhoudsvriendelijk. Het Flakesvloersysteem kan worden toegepast over oude terrazzo- en tegelvloeren, cementdek- en betonvloeren en bestaat uit een gietlaag welke men instrooit met kleine verfvlokken, ook wel flakes genoemd. De vloer is ca. 2 mm dik Door de verfsnippers te mengen kunt u eigen unieke vloer samenstellen, er zijn oneindig  veel kleurvarianten mogelijk. Met dit vloersysteem het ook mogelijk om een sanitaire plint tot ca. 5 cm hoog aan te brengen.
Meer over flakes vloeren