Antoine Kemps
 

Specialist in gietvloeren, coatingvloeren, troffelvloeren en betonreparatie

Wie zijn wij?

Antoine Kemps is Floor is Art gestart in 2013. Floor is Art is gespecialiseerd in het maken en begeleiden van kunststofvloer- projecten zoals poly-urethaan (PU) en epoxy gietvloeren, coatingvloeren (ook eventueel mogelijk op galerijen/balkons), siergrind- en marmergrindvloeren, troffelvloeren, maar ook niet te vergeten de (cementgebonden) betonlookvloeren.  
Vloeren die uitstekend kunnen worden toegepast in woningen, kantoorruimten, badkamers, werkplaatsen en/of garages.

Floor is Art is een flexibel bedrijf en breed inzetbaar. Wij maken vloeren voor de particuliere klanten, maar zijn ook gespecialiseerd in vloerprojecten voor tuincentra, winkels, horeca-, bedrijfs- en kantoorruimten.

Sinds januari 2014 zijn wij dealer van de Profi-reinigingsproducten van de The Natural Way of Cleaning en geven we ook onderhouds- en schoonmaakadvies voor vloeren. De profi onderhoudsproducten zijn te bestellen via het kopje "onderhoud" op deze website.    Vanaf 1 juli 2016 hebben wij onze nieuwe werkplaats aan de Louis Pasteurstraat 4F-F in Alkmaar betrokken en vanaf september 2017 hebben we daar ook een kleine showroom ingericht op de eerste verdieping van ons pand. In deze showroom kunnen we naast uitgebreid advies, de verschillende vloeren die wij kunnen leveren, ook goed aan u laten zien.Floor is Art maakt vloeren die stijlvol, maar ook duurzaam, onderhoudsarm, slijtvast, naadloos en goed te reinigen zijn. De vloeren zijn toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Wij bieden een enorme keus in kleuren en een ruim assortiment vloeren aan.

 
Een goede gietvloer maak je niet zomaar, een gietvloer maken is een kunst!
 
Goed en persoonlijk advies op maat daar staan wij voor. We nemen de tijd voor u als klant en komen desgewenst bij u thuis om samen met u te bepalen welke vloer in de sfeer bij u thuis past. Een goede voorbereiding is belangrijk, daarnaast begeleiden wij onze applicateurs tijdens de  werkzaamheden van begin tot het einde. Ik werk daarbij samen met de beste vloerenleggers die er zijn in hun vakgebied.

Weet u dat wij op giet- en coatingvloeren, in woningen ouder dan 2 jaar, het lage 9% btw tarief mogen hanteren ?
                                                                                                                                                                                                                                         

Floor is Art is aangesloten bij de NOA en geeft op alle vloeren de Noa afbouwgarantie.