Onderhoud

Onderhoudsproducten voor onze vloeren
Om uw vloer op de juiste manier te onderhouden is een goed schoonmaakadvies belangrijk.
Het schoonmaken van uw vloer kan normaal gebeuren door stofzuigen en eventueel moppen of dweilen met lauw water. Als de vloer meer vervuild is en een grondigere schoonmaak is vereist, kan men de vloer met speciale schoonmaakmiddelen cleanen. Groene zeep kan worden gebruikt, maar laat een vettig laagje achter waardoor de vloer na het schoonmaken extra vuil aantrekt.
Met oplosmiddelen of zuren moet u uw vloer nooit schoonmaken, deze tasten de kunststoflaag aan en kunnen vlekken veroorzaken. Voor de kunststofvloeren zijn speciale schoonmaakmiddelen ontwikkeld die wel een goed eindresultaat geven. Wij werken met producten van The Natural Way of Cleaning. Deze schoonmaakmiddelen zijn biologisch afbreekbaar en voorzien van een test rapport van TNO en daardoor ook zeer geschikt voor de voedsel-en warenindustrie. 
Bij alle vloeren die Floor is Art levert wordt een uitgebreid schoonmaakadvies, met schoonmaakproduct van The Natural Way of Cleaning afgegeven. 

Bestelformulier voor onderhoudsproducten


Prijslijst schoonmaakproducten Penchemie/The Natural Way of Cleaning:

- 1 liter flacon Frisvloer, Profi 7, 1 liter flacon prijs €   9,95
    Voor dagelijks onderhoud aan uw vloer 

- 1 liter flacon Snelreiniger, Profi 6, 1 liter flacon prijs €  12,95  
    Geschikt voor periodiek onderhoud aan uw vloer
    Verwijdert heel goed zwaardere vervuilingen en zeer geschikt voor open vloersystemen 

 
- 1 spuitfles 500 ml  Wegvlek, Profi 9, 500 ml spuitfles prijs €  10,90       
    Krachtige reiniger voor snelle schoonmaak van vlek of vuil op de vloer
 

De schoonmaakproducten van The Natural Way of Cleaning zijn ook in grootverpakking, vaten van 25 liter, verkrijgbaar.  
Voor periodieke schoonmaak en ontvetten van werkplaats- of industrievloeren.

U ontvangt bij de schoonmaakprodukten een uitgebreid schoonmaakadvies.
De prijzen zijn inclusief btw, maar exclusief eventuele verzendkosten
 

Voor NaDe producten van de The Natural Way of Cleaning lenen zich uitstekend voor het schoonmaken van epoxy- en poly-urethaan gietvloeren,
en is daarnaast door een goede dieptewerking ook zeer geschikt  om siergrind-, troffelvloeren, sterk vervuilde tegelvloeren prima schoon te maken! Naast het dagelijks onderhoud van uw vloer kan de vloer door middel van periodiek onderhoud gereinigd en opgefrist worden.
De periode waarn dit dient te gebeuren hangt af van het gebruik en de mate van vervuiling van de vloer.

Periodiek onderhoud vergt extra tijd en inspanning, maar u krijgt er een prachtig resultaat voor terug. Ons advies is om de vloer minimaal twee maal per
jaar te reinigen met een eenschijfs-schrobmachine en waterstofzuiger in combinatie met onze schoonmaakproducten van The Natural Way of Cleaning. 

Floor is Art kan dit periodiek onderhoud ook voor u verzorgen.
Het voordeel is dat u geen schrobmachine en waterstofzuiger hoeft aan te schaffen of  te huren.
Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring met het schoonmaken van kunststofvloeren waardoor uw vloer proffesioneel wordt gereinigd. 

PDF downloads

 
 
TNO verklaring Profi 6

Bent u geïnteresseerd in onze schoonmaakdiensten, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.


Nu ook te koop bij Floor is Art de Greenspeed vlakmop. De prijs van deze vlakmop, inclusief 1 flesje schoonmaakmiddel komt op € 95,00 exclusief 21% omzetbelasting. (€ 114,95 inclusief Btw)

Door de topkwaliteit en het gebruiksgemak is het Greenspeed dweilsysteem door schoonmaakprofessionals verkozen als beste dweilsysteem ooit. Géén emmers water vullen, het water, met het schoonmaakmiddel kan in de stang worden gegoten. Tijdens het dweilen drukt u op de knop aan de steel waardoor het water met reinigingsmiddel voor de vlakmop op de grond terecht komt. Hierdoor is dweilen met de mop heel gemakkelijk en krijgt u een schoon en streeploos resultaat.